Gode Råd


Neglepleje - Glasfibernegle

Gode råd

Det kan tage op til et døgn, før neglene er hærdet rigtigt, derfor kan neglene være sårbare overfor stød og slag umiddelbart efter behandlingen. Du kan med stor fordel anvende en negleolie, det gør neglen mere fleksibel.

 

Brug altid en neglebørste når du skal fjerne snavs under neglen. Du må aldrig bruge spidse eller hårde genstande.

 

Når du skal fjerne neglelak, må du kun bruge en neglelak fjerner der har garanti for ikke at indeholde acetone.

 

Hvis du vil forkorte dine forlængede negle, må du kun bruge en sandfil; du må ikke benytte metalfile eller negleklipper, da det vil få materialet til at sprække og evt. "springe" af.

 

Gå jævnligt til kontrol med dine forlængede negle. Efter ca. 3-4 uger er din naturlige negl vokset længere ud og dermed også materialet. Dette skal opfyldes, ligesom kanter efterses og rettes. Dette er med til at forlænge holdbarheden samt udseendet.

 

Hvis du skal have dine forlængede negle af, kan du opløse dem med tip-remover/acetone. Tag en vatrondel eller lign. klip den til så den passer i størrelsen på neglen, væd den med tip-remover/acetone og pak neglen ind i staniol med den våde vatrondel liggende oven på neglen. Lad det virke i ca. 10-15 min. åben så pakken, fjern det der er blevet opløst med en fil. Gentag hvis der stadig sidder noget tilbage på neglen. Brug derefter en hvid slideblok til at fjerne det resterende. Masér derefter olie ned i neglene. Bliv ved med at benytte olie flere gange dagligt indtil dine negle har genvundet smidighed og styrke.

 

Husk, forlængede negle er ikke et værktøj. Men et smykke.

Rescue RXx

CND RescueRXx™ er en ny revolution inden for reparation af svage, ødelagte eller beskadigede negle, og en ny innovation fra skaberne af CND Shellac™ og CND Vinylux™.

 

RescueRXx™ er en effektiv keratinprotein-behandling, der reparerer negleskader som fx hvide pletter, negle der skiller i lagene, negle der flækker eller knækker let.

 

RescueRXx™ er klinisk testet under kontrol, og resultaterne er forbløffende. Allerede efter 1 uges brug er der synlige resultater og efter 4 uger er tilstanden tydeligt forbedret:

 

Efter 1 uge oplevede 80% af testpersonerne, at hvide pletter på neglene var mindre synlige og 80% bemærkede at deres negles tilstand var betydeligt forbedret.

 

Efter 4 ugers brug oplevede 80% af testpersonerne reduceret tendens til flækkede negle og 73% oplevede mindre spaltning af neglene.

 

RescueRXx™ kan benyttes som en 4-ugers kur af alle, der ønsker stærkere naturnegle.

 

De vigtigste ingredienser

 

Keratinprotein: En hovedbestanddel af den naturlige negl. Opløste naturlige keratinproteiner (udvundet af uld) binder til den naturlige negl, for dermed at styrke neglepladen.

 

Jojobaolie: En let gennemtrængende olie, der plejer neglepladen og den omkringliggende hud og videregiver sine fugtgivende egenskaber.

 

Sød mandelolie: Fugter og blødgør neglen.


Hvordan skal RescueRXx™ anvendes?

 

Ryst flasken grundigt før brug.

 

Smør RescueRXx™ direkte på naturneglen og

massér forsigtigt produktet ind i neglen.

 

Gentages 2 - 3 gange dagligt for bedste resultat.

Clinique BellaMi

Professionel negletekniker med 10 års erfaring. Arbejder med CND produkter, samt er CND certificeret. Arbejder også med Shellac. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvilken behandling du skal have? Ring gerne eller kontakt mig via kontaktformularen på siden.

Sociale medier

Du kan finde Clinique BellaMI på Facebook og Instagram:

Facebook: klik for link

Instagram: @cliniquebellami

Quick Links

GODE RÅD

 

Find gode råd til pleje af dine negle. Læs desuden nærmere om produktet Rescue Rxx.

 

BEHANDLINGER/PRISER

 

Ønsker du at læse nærmere om de behandlinger jeg tilbyder?

 

ONLINE BOOKING

 

Du behøver ikke ringe hvis du ønsker at bestille tid. Gør det over nettet i stedet, hurtigt og nemt!

Kontakt info

Adresse:

Nybrovej 122, 2800

Kongens Lyngby


Telefon:

+45 20 90 65 65


E-mail:

mrk@c.dk

Betalingsmetoder